Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termelői mézek

Akácméz A legközkedveltebb mézünk az akácméz, a magyar konyha egyik kedvelt alapanyaga. Egyaránt alkalmas sütéshez, főzéshez és sütemények készítéséhez. Akácmézünk gyűjtőhelye az Alföld legnagyobb egybefüggő erdeje, a Guthi-erdő, ahol a természet értékeinek hosszútávú megőrzése az elsődleges szempont. Ezen a helyen gyűjtik méheink azt a mézfajtát, ami 2014 óta hungarikum, az akácmézünket. Az akácméz 2021 óta viseli a HÍR védjegyet (Hagyományok Ízek Régiók) és a 2023. év méze versenyen ezüst fokozatú elismerést kapott.

Virágméz - A virágmézet méheink több virágról és gyógynövényről gyűjtik össze, ezért lesz olyan változatos és különleges, mind ízeiben és színeiben. 

Bíborhere méz - A bíborhere méz kellemes aromájú, lágy zamatú méz, világos borostyán színű és lassan kristályosodó méz. A bíborhere mézünk a 2023. év méze versenyen ezüst fokozatú elismerést kapott.

Napraforgó méz - A napraforgó méz az egyik leggyakoribb mézfajtánk, amely Magyarországon igen kedvelt.

Rendezés: